Gezellig & Creatief

Workshops

Workshop Stippelen op MDF Figuur of Canvasdoek

Workshop Stippelen op MDF figuur of Canvasdoek.


Stippelen, de originele naam is Dot painting (schilderen in stippen) is de traditionele teken- en schildertechniek van de Australische Aboriginals.

De Aboriginals gebruikten de 'dot paint' techniek om zich te uiten. Gebeurde dit oorspronkelijk op rotsen, boomschors, personen of in het zand. 

Op dit moment is  'stippelen' een verftechniek die helemaal upcoming is. Het woord zegt het al, je gaat stippen maken in allerlei maten en kleuren en creëert daarbij een patroon. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast dat het super leuk om te doen is, werkt het ook nog eens heel ontspannend. Je gaat helemaal op in het stippelen en vergeet even alles om je heen.

In de workshop leer je de basistechnieken van het stippelen 'Dot Painting'. Welke materialen en gereedschappen je kan gebruiken om mee te stippen. Je gaat oefenen met grote en kleine stippen en leert hoe je diverse kleuren kunt gebruiken. Tijdens de workshop werken we met acrylverf en gebruik je een MDF figuur of canvasdoek  als ondergrond om daar jou eerste stippel werkstuk op te maken, en wellicht heb je er een nieuwe hobby bij!


De kosten voor de workshop stippelen op MDF of Canvasdoek zijn € 32,50 (4 uur) incl. materialen, koffie, thee, frisdrank en natuurlijk ook iets lekkers er bij!

Je kan kiezen uit een dag workshop van 4 uur aan èèngesloten of spreidt je de workshop liever over 2 sessies van 2 uur op dinsdag- of donderdagavond? De kosten zijn dan € 16,25 per sessie.


Deze workshop is te reserveren  via de knop (aanmelden Workshop) 

Ga naar het formulier Aanmelden Workshop  Stippelen. 


Geef jou voorkeurs datum(s) op en het aantal personen en vul wat contactgegevens in. 


De Hobbyloods hanteert flexibele openingstijden. 

Ochtend, middag of avond en ook in het weekend.

Meer informatie? 

Ga naar het contact formulier of bel Annelies, mobiel 06-41 304 904