Gezellig & Creatief

Workshops

Workshop Yin & Yang of Familiebeeld maken met Powertex

Powertex is een uniek merk verharder. Het droogt snel, is makkelijk te dompelen of te kwasten, niet duur en met eindeloze mogelijkheden, abstract of figuratief, een schilderij of beeld... Bijna alles is te verharden en door het daarna te brushen met metalicverf zorgt het voor een nog mooier resultaat.


Als  Powertex Trainers verzorgen wij ook in de Hobbyloods deze workshop. In de workshop worden verschillende technieken gebruikt, overleggen we over kleur en stijl en gaat iedereen met een mooi werkstuk naar huis.

 

De dag workshops zijn van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur (inclusief lunch). Er kan een keuze worden gemaakt uit de Yin & Yang of het familiebeeld. Beide zijn gemaak van MDF en al helemaal voorbewerkt qua vorm. 


Tijdens deze leerzame workshop maakt u er met powertex een echt uniek werkstuk van.

De prijs van deze unieke workshop is compleet met lunch en inclusief de gebruikte materialen €69,50

Je kan kiezen uit een dag workshop van 6,5 uur aan èèngesloten of spreidt je de workshop liever over 3 sessies van 2 uur op dinsdag- of donderdagavond? De kosten zijn dan € 23,- per sessie.

Zoals altijd zorgen wij voor alle benodigde materialen en naast de lunch ook voor een hapje en een drankje om de workshop voor u een gezellig uitje te laten zijn, waarnaar u tevreden kunt terug kijken. 

Deze workshop is te reserveren via de knop (Aanmelden workshop) Ga naar het formulier Aanmelden Worshop Yin & Yang of familiebeeld.

Geef jou voorkeursdatum(s) op en het aantal personen en vul wat contactgegevens in.

De Hobbyloods hanteert flexibele openingstijden.

Ochtend, middag of avond en ook in het weekend.

Meer informatie?

Ga naar het contact formulier of bel Annelies, mobiel 06-41 304 904


Yin & yang of familiebeeld maken
Yin & yang maken gezellig en creatief
Annelies en Robert in de Hobbyloods